Lorem ipsum

Lorem ipsum

dolor sit amet

dolor sit amet

Est ne audire

Est ne audire

Peste 25 de ani de experienta

O data cu prelucrarea CNC, am modernizat sistemul de lucru, scopul principal fiind producerea de piese de inalta precizie.

SC SILFEROM IMPORT EXPORT SRL si-a inceput activitatea in 1994 ca o mica afacere specializata in obiecte decorative exterioare si interioare pentru export in Belgia. În anii următori, compania SILFEROM a dezvoltat un nou domeniu de activitate și a abordat prelucrarea mecanică.
O data cu prelucrarea CNC, am modernizat sistemul de lucru, scopul principal fiind producerea de piese de inalta precizie. Acum, SC SILFEROM IMPORT EXPORT SRL se dedica in totalitate productiei pentru clienti, fiind interesati in principal de productia de serie, la specificatiile clientului. Ne propunem o abordare profesionista si moderna a afacerii, iar clientii ne apreciaza pentru seriozitate si punctualitate.

In anul 2000, SILFEROM IMPORT EXPORT a construit o hala de producție proprie. Cu o suprafata totală de 720 mp, aceasta unitate de productie este complet echipata la standardele UE. Cu misiunea de a evolua continuu pentru a oferi clientilor nostri suport in implementarea tehnologiilor de ultima ora, ne evidentiem pe piata ca furnizor de solutii tehnice complete. Tratand clientii si furnizorii cu respect si responsabilitate, am consolidat de-a lungul anilor parteneriate de succes care ne-au ajutat sa ne dezvoltam in domeniu. Firma noastra creste datorita unei echipe tinere si dinamice, iar oamenii fac posibil progresul afacerii noastre.